نشست مشترک دانشگاه کردستان با دانشگاه تومسک روسیه برگزار شد

به گزارش مدیریت همکاری‌های علمی و بین‌المللی، نشست مشترک دانشگاه کردستان با دانشگاه تومسک روسیه با محوریت توسعه همکاری‌های علمی و پژوهشی در روز پنج شنبه دوم بهم مانه 1399 و از  ساعت ۱۰:۰۰ لغایت ۱۲:۰۰ به صورت مجازی برگزار گردید.

در این نشست، دکتر قباد شفیعی مدیر امور بین‌­الملل و دکتر کامران چپی مدیر امور دانشجویان بین‌­الملل و نمایندگان امور بین‌الملل دانشکده‌های علوم انسانی، کشاورزی، منابع طبیعی،  زبان و ادبیات، علوم پایه، هنر و معماری و مهندسی دانشگاه کردستان به همراه دکتر محسن بیگی رابط دانشگاه کردستان با دانشگاه­های روسیه و همچنین تنی چند از مسئولین دانشگاه تومسک روسیه حضور داشتند.

در انتهای جلسه طرفین به منظور ایجاد همکاری‌های رسمی بر انعقاد تفاهم‌نامه مشترک بین دو دانشگاه تاکید کردند. دانشگاه تومسک با ۲۰ دانشکده و موسسه ی آموزشی و ۱۵۲ دپارتمان یکی از بزرگترین دانشگاه‌های کشور روسیه است که در سال ۱۸۷۸  تاسیس شده است. این دانشگاه با بیش از ۱۶۰۰۰ دانشجو (۲۰۰۰ دانشجوی بین‌المللی)، دانشگاه ۲۵۰ دنیا و جزو دانشگاههای برتر روسیه است.

منبع: تارنمای دانشگاه کردستان