برگزاری نشست مجازي مجمع عمومي فوق‌العاده رؤساي “دانشگاه‌ها و مراكز تحقيقاتي اتحاديه دانشگاه‌هاي دولتي حاشيه درياي خزر” با حضور و سخنرانی رئیس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

به گزارش مدیریت همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی، نشست مجازي مجمع عمومي فوق‌العاده رؤساي “دانشگاه‌ها و مراكز تحقيقاتي اتحاديه دانشگاه‌هاي دولتي حاشيه درياي خزر” به ميزباني دانشگاه گيلان به‌ عنوان رئيس دوره‌اي اتحاديه و با حضور قائم مقام وزير علوم در امور بين‌الملل، رؤساي دانشگاه‌ها، مراكز تحقيقاتي و پارك‌هاي علم و فناوري عضو اتحاديه از كشورهاي جمهوري اسلامي ايران، جمهوري آذربايجان، روسيه و قزاقستان، با عنوان “همكاري اعضاي اتحاديه در دوران همه‌گيري كوويد-۱۹” برگزار شد.
هدف از برگزاري اين نشست، مروري بر فعاليت‌هاي اعضا، ايجاد هماهنگي بيشتر و ترسيم نقشه راهي متناسب با شرايط و وضعيت فعلي كه از زمان شروع ويروس كرونا شكل جديدي به خود گرفته است. در ادامه اين جلسه نيز شركت‌كنندگان در ارتباط با همكاري اعضاي اتحاديه در دوران همه‌گيري كوويد-۱۹ تبادل نظر كردند.

شايان ذكر است كه در اين نشست، دكتر جواد واثقي اميري رياست دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل به عنوان يكي از اعضاي اصلي اتحاديه دانشگاه‌هاي دولتي حاشيه درياي خزر حضور داشته اند.

جهت مطالعه جزئيات اين نشست مي توانيد بر روي این لينك كليك نماييد.

منبع: تارنمای دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل